Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de nueces peladas
-
1
ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
lub ½ cucharadita de tomillo seco - 9 pellizcos de pimienta molida
- 110 g de puerro en trozos
-
50
g de beicon
lub 50 g de tomates secos - 40 g de aceite de oliva
- 8 láminas de puerro (8-10 cm de largo)
- 8 filetes de pechuga de pollo sin piel (aprox. 500 g), bien finos (aprox. 2-3 mm)
- 8 pellizcos de sal
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1814.8 kJ / 433.8 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 639 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes rusos de pavo y espinacas
40min
Ragout de pollo
45min
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Arrollado de salmón en aguacate
40min
Saquito de camembert
30min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Pastel de bimi® (broccolini)
1h 45min
Dip cremoso de langostinos
10 min
Moussaka griega
1 godz. 5 min
Pastel de carne con costra
1h