Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate entero en conserva
- 1000 g de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 1 cucharadita de azúcar
- 120 g de fideos
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 246.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de ajo
40 Min
Sopa a la riojana
45 Min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Sopa de tomate y fideos
30min
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40 Min
Sopa de jamón y espárragos
35 Min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Sopa de fideos y tomate
35 Min
Sopa de ajo con picadillo
40 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min