Urządzenia i Akcesoria
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 sztuk
Składniki
-
100 g orzechów, całych, mieszanych (np. laskowych, włoskich, migdałów)
-
220 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
250 g musli
-
100 g miodu
-
130 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
3.8 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DRUGIE ŚNIADANIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegańskie kulki mocy
15 Min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 Min
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Bananowe kulki mocy
20 Min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 Min
Batoniki musli
1 Std.
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 Std. 30 Min
Zdrowe kulki kakaowe
1 Std. 20 Min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 Min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 Min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 Std. 30 Min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 Min