
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 sztuk
Składniki
-
orzechów, całych, mieszanych (np. laskowych, włoskich, migdałów)100 g
-
gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)220 g
-
musli250 g
-
miodu100 g
-
masła pokrojonego na kawałki130 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
265 kcal /
1109 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA
10 Przepisów
Polska
Polska