Crêpes fourrées jambon-fromage

3.9 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 100 g de gruyère coupé en morceaux
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 50 g de farine
  • 500 g de lait
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 4 tranches de jambon blanc en dés
  • 8 crêpes non sucrées (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17.3 g
Kalorie 1513 kJ / 361 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 28.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...