Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
lub 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 58.4 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 Min
Rigatoni affumicati
25 Min