Farfalle ai quattro formaggi
TM31 TM5 TM6

Farfalle ai quattro formaggi

4.1 (69 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    lub 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 50 g di burro
  • 320 g di pasta secca, tipo farfalle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2272 kJ / 543 kcal
Białko
22.7 g
Węglowodany
58.4 g
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy