Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 4 fette di prosciutto cotto
- 4 fette di formaggio per sandwich
- olio per frittura
- 3 uova sbattute
- 100 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3213 kJ / 768 kcal
- Białko
- 59.3 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 50.4 g
Alternatywne przepisy
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 Min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Nuggets di pollo
25min
Nuggets di pollo (senza glutine)
45min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Cotolette di spinaci
40min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45min
Cordon bleu
30 Min
Trancetti al latte
6 Std. 30 Min