
Urządzenia i Akcesoria
Raia com cebolada e batatas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
batata cortada em rodelas1000 g
-
postas de raia s/ pele1000 g
-
pimento verde cortado em rodelas100 g
-
sal2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
dentes de alho2
-
azeite40 g
-
cebola cortada em lâminas200 g
-
água400 g
-
vinho branco100 g
-
folha de louro1
-
Salsa só as folhas q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
377.8 kcal /
1580.7 kJ
Białko
30.8 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
33.9 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
847 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia