Carapaus de escabeche

Carapaus de escabeche

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
4 doses

Składniki

  • carapau fresco, limpo e s/ cabeça
    800 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só o sumo
    1
  • laranja só o sumo
    1
  • água
    500 g
  • azeite
    160 g
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada às rodelas
    300 g
  • pimento vermelho cortado em tiras
    200 g
  • pimento verde cortado em tiras
    200 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 ½ c. chá de
  • vinagre de vinho tinto
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 846.9 kcal / 3543.4 kJ
Białko 39.6 g
Tłuszcz 67.8 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Sód 1103.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...