
Urządzenia i Akcesoria
Carapaus de escabeche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
4 doses
Składniki
-
carapau fresco, limpo e s/ cabeça800 g
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo1
-
laranja só o sumo1
-
água500 g
-
azeite160 g
-
dentes de alho3
-
cebola cortada às rodelas300 g
-
pimento vermelho cortado em tiras200 g
-
pimento verde cortado em tiras200 g
-
sal mais q.b. p/ temperar1 ½ c. chá de
-
vinagre de vinho tinto100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
846.9 kcal /
3543.4 kJ
Białko
39.6 g
Tłuszcz
67.8 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Sód
1103.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Junho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia