Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 4 trutas frescas limpas (440 g cada aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2595.8 kJ / 620.4 kcal
- Białko
- 87.6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 229.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Cozer 2 trutas
25min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Cozer 500 g de camarão
25min