Risotto con zucca e Taleggio (TM6)

Risotto con zucca e Taleggio (TM6)

4.5 1.5K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla in quarti
    60 g
  • di zucca la polpa a dadini (2 cm)
    250 g
  • di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
    320 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di Taleggio a cubetti (1 cm)
    100 g
  • di burro
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 505.3 kcal / 2114.3 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Sód 801.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...