Arroz de peixe com espinafres e limão

Arroz de peixe com espinafres e limão

4.3 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • filetes de pescada
    400 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • lima (raspa e sumo)
    1
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • Tabasco® vermelho q.b.
  • miolo de camarão
    250 g
  • tomate-cereja cortado em quartos
    150 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • manjericão
    4 folhas de
  • folhas de tomilho-limão
    1 c. chá de
  • água
    900 g
  • arroz carolino
    300 g
  • caldo de peixe caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • espinafres baby
    150 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 324.4 kcal / 1357.2 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 882.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...