
Urządzenia i Akcesoria
Arroz rápido de amêijoas à bulhão pato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 doses
Składniki
-
arroz carolino300 g
-
coentros15 g
-
azeite35 g
-
dentes de alho3
-
água580 g
-
amêijoa s/ casca descongelada e escorrida500 g
-
sal1 c. chá de
-
mostarda15 g
-
vinho branco20 g
-
manteiga cortada em pedaços pequenos15 g
-
limão só o sumo p/ regar1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
331 kcal /
1384.9 kJ
Białko
15.9 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
44.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
922.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Criativo todos os dias
4 Przepisy
Portugalia
Portugalia