Piza com batata e alecrim

Piza com batata e alecrim

3.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    10 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo mozarela fresco
    200 g
  • água
    800 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • batatinhas novas c/ casca cortadas às rodelas
    500 g
  • azeite
    50 g
  • alecrim
    1 c. sopa de
  • pimenta
    1 pitada de
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 11 g
Kalorie 1837 kJ / 439 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...