Focaccia recheada
TM6 TM5 TM31

Focaccia recheada

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 1150 g água
  • 250 g batata cortada em pedaços
  • 3 ovos
  • 150 g leite
  • 25 g fermento de padeiro fresco
  • 30 g azeite
  • 2 c. chá de sal
  • 450 g farinha tipo 65
  • 1 c. sopa de orégãos
  • 50 g maionese
  • 300 g queijo flamengo fatiado
  • 300 g presunto fatiado
  • 250 g tomate-cereja cortado em metades
  • Rúcula q.b. p/ rechear

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
3236.6 kJ / 773.6 kcal
Białko
41.4 g
Węglowodany
67.5 g
Tłuszcz
37 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Błonnik
4.6 g
Sód
2550.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy