Petits sandwichs façon bretzel

Petits sandwichs façon bretzel

4.7 47 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions

Składniki

La pâte
  • d'eau
    150 g
  • de lait
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de beurre coupé en dés
    40 g
La cuisson
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    3 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    60 g
  • jaune d'œuf
    1
La garniture
  • de roquette
    80 g
  • de tomates cerise coupées en quatre
    150 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mozzarella coupée en fines tranches
    200 g
  • avocat coupé en fines lamelles
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 414 kcal / 1735 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...