Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di burro + q.b.
- 200 g di salsiccia di maiale senza pelle a fette
- 100 g di speck a cubetti (1 cm)
- 500 g di latte
- 3 uova
- 300 g di farina di grano saraceno
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 16.95 g
- Węglowodany
- 29.77 g
- Tłuszcz
- 16.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto al Teroldego
40 Min
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
San Francisco
10 Min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Torta Donizetti
1h
Zelten
2h 55min
Pizza mele e brie
1h 50 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Focaccia tirolese
3 godz. 30 min
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Focaccia ai 4 formaggi
45min