Sbrisolette ripiene (senza glutine)

Sbrisolette ripiene (senza glutine)

4.4 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
14 pezzi

Składniki

  • 150 g di farina di mais consentita da prontuario
  • 150 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 130 g di burro a pezzi
  • 70 g zucchero
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di crema gianduia consentita da prontuario

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 19.8 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 853.9 kJ / 204.1 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Węglowodany 25.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...