Omelette caprese

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 6 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
  • 220 g de tomates-cerises coupées en deux
    220 g de tomates poires, coupées en deux
  • 125 g de mozzarella coupée en demi-lunes (0,5 cm)
  • 700 g d'eau
  • 5 - 8 feuilles de basilic frais effeuillé
  • crème de vinaigre balsamique pour arroser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 415 mg
Białko 12 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...