
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine blanche d'épeautre
- 75 g de beurre en morceaux (1 cm), froid
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 400 g de carottes épluchées, détaillées en morceaux (4 cm)
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 œufs
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 200 g de cottage cheese
- 1 bouquet de persil plat frais effeuillé, haché (env. 20 g)
- 1 c. à café de piment, sec, en flocons (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 448.4 kcal / 1876.2 kJ
- Białko
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Węglowodany
- 27.5 g