Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
-
2 cucchiaini di sale
-
30 g di zucchero
-
40 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55 min
Ratatouille
40 min
Contorno di verdure
25 min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Caponata alla catanese
1 godz.
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Peperoni marinati
55 min
Melanzane trifolate
40 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min