Peperoni in agrodolce
TM5 TM6

Peperoni in agrodolce

4.9 (1.6K ocen)

Składniki

  • ½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 30 g di zucchero
  • 40 g di aceto balsamico

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
791 kJ / 189 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
18.3 g
Tłuszcz
12.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy