Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
-
2 cucchiaini di sale
-
30 g di zucchero
-
40 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Caponata di mele
50min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Contorno di verdure
25min
Peperoni con capperi
40min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Carpaccio di melanzane
45min
Melanzane trifolate
40min
Zucchine alla menta
30min
Caponata alla catanese
1h
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni marinati
55min