Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
TM6

Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto

3.8 (21 ocen)

Składniki

Pollo

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 g di petto di pollo senza pelle (2x300 g ciascuno, spessore 2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)

Asparagi

  • 300 g di asparagi bianchi a metà
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1660.1 kJ / 396.5 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
21.7 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
1.6 g
Sód
590.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy