Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di quinoa
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7910.4 kJ / 1890 kcal
- Białko
- 66.4 g
- Węglowodany
- 322 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Błonnik
- 24.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane alla birra
4u. 55min
Pane al rosmarino
10h 55min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Pizza del pastore
5h
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3h
Pizza alla farina di farro
Brak ocen
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pan di Spagna (vegan)
50min