Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

Focaccia al rosmarino con farina di quinoa

2.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di acqua
    275 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di farina di quinoa
    250 g
  • di farina manitoba
    250 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    3 rametti

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1890 kcal / 7910.4 kJ
Białko 66.4 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 322 g
Błonnik 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...