Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
275 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina di quinoa
-
250 g di farina manitoba
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
66.4 g
Kalorie
7910.4 kJ /
1890 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
24.4 g
Węglowodany
322 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Prepararsi alle feste
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane barese
6 godz. 15 min
Focaccia con kefir
12 godz.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Brioches senza burro
4 godz.
Falafel di fave e ceci
40 min
Impasto per pizza con farina di soia
3 godz. 30 min
Croissant
7 godz. 30 min
Tortelli di patate e ricotta
1 godz. 20 min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 godz. 15 min
Pane alle castagne
4 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min