Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di quinoa
- 250 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7910.4 kJ / 1890 kcal
- Białko
- 66.4 g
- Węglowodany
- 322 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Błonnik
- 24.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia dolce alle mele
1 godz. 45 min
Pizza assettata
1 godz. 45 min
Fougasse
12h 50min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30min
Salsa della nonna
3h 30min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pancakes al forno
1h
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Grissini di pane
4 Std.
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min