
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di acqua275 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di farina di quinoa250 g
-
di farina manitoba250 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati3 rametti
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
1890 kcal /
7910.4 kJ
Białko
66.4 g
Tłuszcz
32.3 g
Węglowodany
322 g
Błonnik
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Prepararsi alle feste
5 Przepisów
Włochy
Włochy