Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di latte parzialmente scremato
- 150 g di panna fresca liquida
- 80 g di sciroppo alla menta
- 70 g di zucchero
- 50 g di amido di mais (maizena)
-
salsa al cioccolato, a piacere
lub scaglie di cioccolato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budino alla fragola
2h 15min
Budino al caramello
3h 20 min
Gelato cioccolato e menta
10h 25 min
Budino al cioccolato
6h 15min
Budino al cocco
3hod. 15min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3j 10 menit
Budino al caffè
4h 15min
Crema catalana al cioccolato
50min
Budino al cioccolato bianco
2h 20 min
Sciroppo alla menta
1h
Liquore alla menta e liquirizia
1hod. 30min
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min