Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Patate duchessa
1u.
Soufflé al formaggio
55min
Choux al merluzzo
1h 40min
Burger di seppie
25min
Bignè con tre mousse
2u.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Flan al salmone affumicato
45 min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Peoci gratinati
1u.