Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate duchessa
1h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Crema spalmabile al salmone
10 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Flan al salmone affumicato
45min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h