Rotolo funghi e peperoni

Rotolo funghi e peperoni

4.3 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di acqua
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di farina di forza (manitoba)
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
Farcitura
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di peperone giallo a cubetti (1 cm)
    60 - 80 g
  • di peperone rosso a cubetti (1 cm)
    60 - 80 g
  • di funghi champignon puliti a fette sottili
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • peperoncini piccanti freschi senza semi
    2
  • di latte per spennellare
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 60.3 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...