Filete de res con almendras

Filete de res con almendras

4.3 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 100 g de almendras peladas (ver tip)
  • 50 g de aceite vegetal
  • 250 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 1000 g de filete de res en tiras (5 cm x 1 cm x 1 cm)
  • 100 g de salsa de soya baja en sodio
  • 100 g de vino blanco
  • 100 g de agua
  • 150 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
  • ¼ - ½ cdita de pimienta negra molida
  • sal al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1578 mg
Białko 46 g
Kalorie 1305 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...