Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de agua
- 2 cdas de sal fina
- hielos, los necesarios
Ejotes
- 200 g de ejotes, sin puntas
Espárragos
- 200 g de espárragos verdes, sin rabo
Brócoli
- 200 g de brócoli, en floretes
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Puré de jitomate básico
35min
Frijoles negros
14h
Ensalada de coles de bruselas
35min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Quinoa con ejotes
30min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Camarones sofritos TM6
15 Min