Urządzenia i Akcesoria
Verduras blanqueadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones
Składniki
-
2000 g de agua
-
2 cdas de sal fina
-
hielos los necesarios
Ejotes
-
200 g de ejotes sin puntas
Espárragos
-
200 g de espárragos verdes sin rabo
Brócoli
-
200 g de brócoli en floretes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porciones
Sód
0 mg
Białko
15 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ejotes almendrados
30 min
Quinoa con ejotes
30 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 min
Puré de jitomate básico
35 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Ensalada de lentejas y berros
1 godz. 25 min
Verduras al vapor
45 min
Infusión de jengibre
30 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Ensalada de pollo con quinoa
40 min