Urządzenia i Akcesoria
Verduras blanqueadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones
Składniki
-
2000 g de agua
-
2 cdas de sal fina
-
hielos los necesarios
Ejotes
-
200 g de ejotes sin puntas
Espárragos
-
200 g de espárragos verdes sin rabo
Brócoli
-
200 g de brócoli en floretes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porciones
Sód
0 mg
Białko
15 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ensalada de nopales
20 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Ensalada de nopal
30 min
Elotes con mantequilla picante
50 min
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Ensalada de nopales
20 min
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min