Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1230 g de agua
-
200
g de hongos porcini frescos, en cuartos
lub 200 g de champiñones, en cuartos - 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Puré de papa y poro
40min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Yakimeshi vegetariano
35min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Spaghetti alla putanesca
40min
Arroz blanco con verduras
40min
Fetuccine con hongos
1 godz.
Puré de papa
50min
Penne Puttanesca
40min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Pasta con pesto y pollo
30 min