Fetuccini con hongos TM6
TM6

Fetuccini con hongos TM6

4.1 (44 oceny)

Składniki

  • 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
  • 1230 g de agua
  • 200 g de hongos porcini frescos, en cuartos
    lub 200 g de champiñones, en cuartos
  • 1 diente de ajo, pelado
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
  • 300 g fetuccine (pasta larga seca)
  • 2 pizcas de pimienta negra recién molida

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1599 kJ / 382 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
54 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy