Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 黄豆
- 10 克 橄榄油
- 2 瓣 蒜头
- 2 片 姜
- 1 片 香叶
- 500 克 牛腱肉 ,切4×4厘米块
- 25 克 生抽
- 400 克 番茄 ,切块
- 20 克 蚝油
- 15 克 糖
- 220 克 水
- 30 克 白醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2449.5 kJ / 586 kcal
- Białko
- 68.5 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 609.9 mg