燕麦红炖牛肉
TM6 TM5

燕麦红炖牛肉

4.2 (15 ocen)

Składniki

  • 200 克 牛肉 ,瘦牛肉,切约1厘米块
  • 200 克 番茄 ,洗净沥干,切块
  • 200 克 胡萝卜 ,去皮,切块
  • 100 克 洋葱 ,去皮切块
  • 50 克 番茄酱
  • 100 克 燕麦米 ,洗净沥干
  • 15 克 生抽
  • 3 克 盐 (或½茶匙)
  • 2 - 3 根 新鲜百里香
  • 300 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1807.5 kJ / 423 kcal
Białko
29.2 g
Węglowodany
63.7 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
14.1 g
Sód
848 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy