Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛肉 ,瘦牛肉,切约1厘米块
- 200 克 番茄 ,洗净沥干,切块
- 200 克 胡萝卜 ,去皮,切块
- 100 克 洋葱 ,去皮切块
- 50 克 番茄酱
- 100 克 燕麦米 ,洗净沥干
- 15 克 生抽
- 3 克 盐 (或½茶匙)
- 2 - 3 根 新鲜百里香
- 300 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1807.5 kJ / 423 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 63.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 14.1 g
- Sód
- 848 mg