Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 15 克 油
- 10 克 干辣椒 ,切段(约2厘米)
- ¼ 茶匙 花椒
- 300 克 包菜 ,切块(见要诀)
- 10 克 葱 ,切段(约3厘米)
- 1 汤匙 酱油
- ¼ 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 香醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 239 kJ / 60 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1.5 g