Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 油
- 2 个 八角
- 30 克 京葱 ,切段
- 15 克 姜 ,切片
- 300 克 中式酸菜 ,选择东北酸菜,清洗捏干切丝
- 15 克 生抽
- 1000 克 水
- 250 克 带皮五花肉 ,切片
- ½ 茶匙 盐 (约3克),依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 811 kJ / 194 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 632.8 mg