Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛肉 ,切小片(约1厘米厚)
- 1 汤匙 芝麻油 ,冷榨的
- 5 汤匙 酱油 ,可选择日式酱油或柴鱼酱油
- 2 瓣 蒜头
- 25 克 新鲜海带
- 1500 克 水
- ½ 茶匙 盐
- 50 克 京葱 ,斜切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 11.355 g
- Węglowodany
- 2.753 g
- Tłuszcz
- 5.509 g
- Błonnik
- 0.634 g