豆豉蒸笋壳鱼
TM6 TM5

豆豉蒸笋壳鱼

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 450 克 新鲜的鱼 ,选择笋壳鱼
  • 1 汤匙 蒸鱼豉油
  • 30 克 油
  • 2 瓣 蒜头
  • 40 克 红甜椒 ,去籽切块
  • 40 克 黄甜椒 ,去籽切块
  • 20 克 豆豉 ,选择干豆豉
  • ½ 根 丝瓜 ,去皮切成5-6厘米条
  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 1 支 葱 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
838.7 kJ / 200.7 kcal
Białko
18.4 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
12.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
0.8 g
Sód
586.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy