Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 450 克 昂刺鱼 ,一切二,洗净
- 20 克 料酒
- 850 克 鸡高汤
- 200 克 老豆腐 ,切块(3×3厘米),焯水备用
- ½ 茶匙 盐 ,根据个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1170 kJ / 279.7 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.5 g