昂刺鱼豆腐汤
TM5 TM6

昂刺鱼豆腐汤

4.1 (12 ocen)

Składniki

  • 25 克 油
  • 2 根 葱 ,切段
  • 2 片 姜
  • 450 克 昂刺鱼 ,一切二,洗净
  • 20 克 料酒
  • 850 克 鸡高汤
  • 200 克 老豆腐 ,切块(3×3厘米),焯水备用
  • ½ 茶匙 盐 ,根据个人口味调整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1170 kJ / 279.7 kcal
Białko
37.5 g
Węglowodany
14.6 g
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy