Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 50 克 大葱 ,切片
- 5 克 姜 ,切片
- 1 颗 八角
- 200 克 五花肉 ,切片
- 200 克 大白菜 ,切成条
- 100 克 红薯粉条 ,冷水泡软沥干(泡软后约200克)
- 30 克 生抽
- 10 克 老抽
- 5 克 白砂糖
- 20 克 料酒
- 350 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1544.4 kJ / 369.1 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 468 mg