Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 100 克 洋葱, 切块
- 100 克 京葱, 切段
- 100 克 五花肉, 切片
- 1000 克 水
- 100 克 豆酱
- 20 克 韩式辣椒酱
- 100 克 土豆, 去皮切小块
- 100 克 西葫芦, 切厚片
- 100 克 新鲜香菇, 切除根部
- 150 克 老豆腐, 切块
- 200 克 蛤蜊, 提前泡水吐沙
- 2 支 新鲜辣椒, 红绿各一支,切成圈
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 2.8 g