Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de zanahoria, en piezas (3-4 cm)
- 70 g de rama de apio, picado
- 120 g de hongos, frescos
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g jitomate en conserva
- 1 cda caldo de verduras en pasta
- 120 g lentejas rojas, secas
- 1 cda salsa de soya, tipo tamari
- 1 cdita miel de maple
- 200 g de espagueti, cocido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 843 kJ / 202 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 866 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avena con manzana
25 Min
Lentejas marinadas
35min
Avena y frutas
15 Min
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Pesto de espinacas y nueces
5 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Hot cakes veganos
20 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tortitas de garbanzo
25 Min