Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g de nueces tostadas
lub 50 g de nueces variadas enteras - 50 g de queso parmesano, en trozos
- 40 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cda de mostaza Dijon
- 1 echalot
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de agua
- 450 g de coles de bruselas, sin tallos y cortadas por la mitad
- 1 cdita de sal de grano
- 8 rebanadas de tocino ahumado, dorado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2049 kJ / 488 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes almendrados
30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Vegetales glaseados TM6
50 Std.
Portobellos rellenos
35min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Arroz de Coliflor
25min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Ensalada de betabel
1u. 10min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Sopa de brócoli
15min
Ensalada de ejotes navideños
1u. 10min