Potaje versátil de verduras

4.8 87 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porciones

Składniki

  • 25 - 30 g de aceite de oliva
  • 170 - 200 g de mezcla de zanahoria, apio y poro, para saltear cortados en piezas (2 cm)
  • 700 - 800 g de mezcla de verduras (p. ej. calabacitas, zanahorias, camote, chícharos), cortados en piezas
  • 750 - 850 g de agua
  • 1 cdita de caldo de verduras en pasta
    1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • 1 cdita de sal fina o al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 4 g
Kalorie 465 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...