Ensalsada de arroz, sandía y mozzarella

Ensalsada de arroz, sandía y mozzarella

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 1200 g de agua
  • ½ cdita de sal
  • 250 g de arroz basmati rojo y blanco
    250 g de arroz basmati
  • 300 g de sandía en cubos (aprox. 1 cm)
  • 200 g de mozzarella, fresco en cubos (aprox. 1 cm)
  • 40 g de aceitunas negras deshuesadas y en rebanadas
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 508 mg
Białko 14 g
Kalorie 2138 kJ / 511 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...