Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Sopa de elote
35 min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35 min
Crema de chícharos con queso crema
50 min
Sopa de almendras y azafrán
30 min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 min
Mole ligero de poblano y almendras
20min
Aderezo de ajo japonés
10min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1h
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min