Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de elote
35min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 menit
Crema de ejotes con verduras
35min
Arroz con pulpo
35min
Pepinos rellenos
15 min
Clemole morelense
25 menit
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de setas
35min
Sopa de chorizo, papas y col
35min
Crema de elote y estragón
1j
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min