Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla putanesca
40p
Frappé de café sin lácteos ni azúcar añadida
6h 5min
Codornices al vapor en escabeche
50p
Sopa de ajo
40p
Pulpo con crema de calabacitas
1hod. 5min
Salsa Choron TM6
20min
Caldereta de Sardinas
1óra 15p
Chile güero relleno de calamares
Brak ocen
Manzanas al vapor
1 Std. 10 Min
Pastel Frangipane
1hod. 45min
Arroz al chile serrano y epazote
2 godz. 40 min
Alitas de pollo mediterráneas con arroz a la naranja
1óra