Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coulis de arándanos
- 1 hoja de gelatina
-
150
g de arándanos frescos
lub 150 g de arándanos congelados - 90 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
Crema de queso
- 80 g de azúcar
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de queso cremoso
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 12 - 16 arándanos frescos
- 4 - 8 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 51.3 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 22.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Panna cotta de cerezas
3h 15 min
Tiramisú de fresas
2h 10min
Bavaroise de vainilla y fresa
4 Std. 15 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Panna cotta de piña colada
2h 20min
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50 min
Vasitos pie de manzana
40min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Postre rápido de mango con fresas
10 min