Mini tarta de queso japonesa sin gluten

Mini tarta de queso japonesa sin gluten

3.2 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 unidades

Składniki

  • 3 huevos
  • 125 g queso cremoso
  • 40 g de aceite de girasol
  • 35 - 40 g de edulcorante en polvo
  • 60 g de leche
  • 20 g de zumo de limón
  • 50 g de maicena
  • agua caliente

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 71.2 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 470 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...