Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 600 g de arándanos frescos
- 80 g de azúcar
- 100 g de zumo de limón
- 6 - 8 dátiles sin hueso en cuartos
- 130 g de copos de cereales variados (arroz, arroz con chocolate, trigo, maíz, etc.)
- 40 g de mantequilla
- 500 g de queso mascarpone
- 370 g de leche condensada La Lechera®
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2082 kJ / 498 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4h 15min
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5h 30min
Tartaletas con crema de lima y frutos rojos
2h 30min
Triffle de chocolate, crema de queso y fresas
2h
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4 godz. 40 min
Cookies mince pie de manzana con helado y salsa de caramelo
2 godz. 10 min
Cheesecake ligero con yogur griego
4h 30min
Cheesecake tricolor
4h 30min
Cheesecake con lima
6h
Tarta de frambuesas y chocolate
7ωρ.
Cheesecake de frambuesas
3h 25min
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2h 30min