Paté de higaditos y manzana al oporto
TM31 TM5 TM6

Paté de higaditos y manzana al oporto

4.5 (34 oceny)

Składniki

  • 500 g de higaditos de pollo limpios
  • 3 huevos
  • 100 g de manzana pelada, en trozos
  • 70 g de vino tinto
  • 90 g de vino de Oporto
  • 15 g de sal
  • 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
  • 500 g de mantequilla fundida

Gelatina

  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de caldo de carne
  • 50 g de vino Pedro Ximénez

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
764 kJ / 183 kcal
Białko
1.31 g
Węglowodany
3.33 g
Tłuszcz
18.23 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy