Paté de higaditos y manzana al oporto

Paté de higaditos y manzana al oporto

4.5 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 15 min
24 rebanadas

Składniki

  • 500 g de higaditos de pollo limpios
  • 3 huevos
  • 100 g de manzana pelada, en trozos
  • 70 g de vino tinto
  • 90 g de vino de Oporto
  • 15 g de sal
  • 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
  • 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
  • 3 hojas de gelatina
  • 300 g de caldo de carne
  • 50 g de vino Pedro Ximénez

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 1.31 g
Kalorie 764 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 18.23 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 3.33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...