Barras de trigo y espelta con masa madre

Barras de trigo y espelta con masa madre

4.0 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 21 godz.
3 unidades

Składniki

Masa madre de trigo
  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 60 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 550 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 300 g de harina de fuerza
  • 200 g de harina integral de espelta
  • 1 cucharadita de sal (5 g)
  • 30 g zumo de limón

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 817.8 mg
Białko 24.6 g
Kalorie 2892 kJ / 691 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 138.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...