Barras de trigo y espelta con masa madre

Barras de trigo y espelta con masa madre

4.0 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 21 godz.
3 unidades

Składniki

Masa madre de trigo
  • de agua
    60 g
  • de pie de masa de trigo
    15 g
  • de harina de fuerza
    60 g
Masa principal
  • de agua
    550 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de fuerza
    300 g
  • de harina integral de espelta
    200 g
  • de sal (5 g)
    1 cucharadita
  • de zumo de limón
    30 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 691 kcal / 2892 kJ
Białko 24.6 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 138.1 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 817.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...