Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de coco rallado
- 225 g de rodajas de piña en conserva (con su jugo)
- 130 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 3 huevos (L)
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 95.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2 Std. 30 Min
Bizcocho ligero con orange curd
1 Std. 15 Min
Bizcocho de lima con salsa de fresas
50min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Tarta con cobertura de manzana laminada
1h
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1 Std. 10 Min
Tarta cremosa de melocotón
3h 15min
Pastel de caquis
1h 30min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Bizcocho de leche condensada
1h
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min