Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
TM6

Sous-vide varkenskotelet en appelsalade

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g uien, in stukken
  • 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
  • 20 g verse dille
  • 20 g verse peterseliebladeren
  • 40 g ciderazijn
  • 80 g graanmosterd
  • 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 40 g crème fraîche, 15% v.g
  • gemalen peper, volgens eigen smaak
  • 80 g knolselderij, geschild
  • 2 groene appels
  • 150 g witloof
  • 1 el zonnebloemolie

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1857 kJ / 443 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
6.5 g
Sód
488 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy